Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Green Bee Oy 0160017-1. Myymme tuotteita yrityksille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Käytössäsi on yleisimmät verkkopankkimaksut, pankki- ja luottokortit, Collector lasku ja osamaksu sekä mobiilimaksaminen. GreenBee ei missään vaiheessa tarvitse muita tietoja kuin osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostin asiakkaalta. Lue lisää maksutavoista kohdasta maksaminen.

Yritysasiakkaat ja varainhankinta
Toimitamme laskun tilauksesi jälkeen. Edellytämme laskun maksamista ennen tilattujen tuotteiden toimittamista.

Toimitus

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

  • Toimitus noutopisteeseen Suomessa 7,50€
  • Toimitus tilaajan toimitusosoitteeseen Suomessa 13,90 €
  • Tukkuasiakkaat yli 300 € arvoiset tilaukset Suomeen maksutta
  • Yli 80 € arvoiset tilaukset Suomeen maksutta
  • Nouto tehtaanmyymälästä 0 €

Lähetämme tilaamasi tuotteet valintasi mukaan mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Säästämme luontoa kierrättämällä ja käyttämällä uudestaan siistit pakkausmateriaalit ja pahvilaatikot.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus.  Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessaan ja muuttumaton.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.