Kaija Sainio

Meistä

Olen Kaija Sainio, yrittäjä, äiti ja mikä tärkeintä – pienen Miska-pojan onnellinen mumu.

Green Bee Oy on vanha kotkalainen yritys, perustettu jo vuonna 1943 y-tunnus 0160017-1.

Olemme pieni perheyritys, jossa kaikki osallistuvat tuotteiden suunnitteluun, valmistukseen ja verkkokaupan tilausten lähettämiseen. Pakettejä pakkaavat ja lähettävät Kaija, Teppo ja Tommi, lisäapuna ihana pieni puotikoira Papu-russeli.  

Meillä on kaksi verkkokauppaa; ekopesuaineille www.greenbee.fi ja toinen saunatarvikkeille www.saunalahja.fi Saunatarvikkeiden verkkokauppa on toiminut jo kymmenen vuotta ja sen uudistaminen on työn alla.

Monenlaista on tehty vuosien varrella. Ensimmäisinä vuosina yritys toimi sopimuspakkaus­tehtaana, pakkaajana asiakkaiden tuotteille. Omia tuotteita oli mm. nykyisinkin maalareiden suosima Kidesooda sekä Kidesoodaliuos. Kidesoodaa emme enää valmista itse.

Kaikki Euca-sarjan tuotteet valmistamme itse tehtaallamme Kotkassa ja ostamme kaikki verkkokaupan www.saunalahja.fi tuotteet omaan varastoon – joten toimituslupauksemme on 2-4 päivää tilauksesta. Postin kulkuun emme voi vaikuttaa, mutta oman osamme hoidamme lupauksen mukaisesti.

Tärkein tuotteemme on Euca ekopesuaine. Euca on vanha tuote, sitä on valmistettu jo vuosikymmeniä. Olemme aina seuranneet uusimpia tutkimustuloksia ja kehittäneet reseptiä vastaamaan nykyajan vaatimuksia, ekologisuutta ja turvallisuutta. 

Haluamme omalta osaltamme pitää huolta luonnosta ja ympäristöstä niin, että se on jatkossakin virkistyksen, rauhan ja ilon aihe meille kaikille ja säilyy sellaisenä myös tulevaisuudessa  kaikille pienille pojille ja tytöille. 

Kiitos mielenkiinnosta. Kiitos kun olet asiakkaamme.